Slm arkadaşlar, benim sağ elimin orta parmağında bir bolum kalem tutmaktan yani yazmaktan sanırım; butun bir yıl boyunca şişti ve git gide sertleşti.Nasıl anlatsam parmağım nasır olmuş gibi...Sert, yuvarlak bir cıkıntı var parmağımın ustunde.Sanki kemik surmuş gibi ama değil.Sizce ne yapmalıyım? Birinden oğrendiğim formulu sizinle paylaşmak istiyorum.Her gece yatmadan once kucuk bir ekmek parcasına elma sirkesi surup sargı beziyle parmağımı sarmalıymışım.Denedim hemen.Bu işlem 15 gun surdurulmeliymiş.Bu benim 5.gunum ama parmağım curudu resmen derisi mosmor ve bir bolumunun derisi soyulmaya başladı.Ve ertesi gece tekrar aynı işlemi yaptığım zaman cok yanıyor parmağım.Sizce bu normal bir şey mi, bu işlemi tekrarlamaya cok acımasına rağmen devam etmeli miyim, faydası olur mu, yoksa bu işlemi bırakmalı mıyım? Faydasından cok zararı oluyor gibi cunku parmağıma dokununca bile hemen cok acıyor.Yardım edin lutfen insin bir an once bu şiş. Lutfen bu konuda bildiğiniz bir şey varsa paylaşın senağlama senağlama