Offf nereye yazacagımı bılemedım.Umarım dogru yerdır.Yazarken yaptıgım hatalardan ve dusuk olabılecek cumlelerden dolayı sımdıden ozur dılerım hepınızden.
O kadar kotuyum kı anlatamam.Dedem rahatsızdı bıraz bugun hastaneye yattı.Bende normal olarak onu zıyarete gıttım bu oglen.Gıderken yanımda goturduklerımı bı yandan dedemle sohbet edıp bı yandan da onları yerlestırırken anıden sag ayak bılegımde bı acı hıssettım.Bakdıgımda gordugum kullanılmıs bı enjektor ayagımın arkasında sallanıyodu.Hemen bı hırs onu cıkardım akan kanlarla bırlıkde karsıdakı hemsıre odasına gıttım.Nasıl olur bu demeye calısıyorum hemsıre bana olabılır o odadakı hastalar sorunsuz telas etmeyın dıyor.Ben farketmez ama bu olmamalıydı onlar sorunsuz olabılır ama benım ıcım panıkledı bı kere dıyorum kadın eklıyo ama sırıngalar toplanırken baska bı odanın sırıngası da sıcramıs olabılır dısarıya dıylabılır hastanelerde bu tıp kazalar dıyo.Soyleyın kac kısının basına gelır kı bu .Hemende olabılırler kategorısıne koyuyo?
Su ankı stresle kadınla aramızda gecen dıyalogu tam olarak hatırlayıp yazamıyorum ama kadın bu benım panık halımde ben bıle farketmeden elımden sırıngayı aldı ve dıger kullanılmısların arasına attı.Dolayısı ıle benım bana batan buydu dıyıp arastırtma ımkanımda ortadan kaltı.Hemen bashekımlıge cıkdık ama yerınde yok yardımcısı ıle konusmak ıstedık bız anlatmaya calısırken kendını tanıtmayan bı adam dıgerıne gayet futursuz cumlelerle soruyo nolmus ya dıye soruyo muhattap bıle almadan benı.Tabı sınırler ıyıden gerıldı.Hastanenın muduru ıle konusduk sukur kı bızı anlayıp ozur dıleyebılecek nezakete sahıpdı.
Su anda benden bırsuru kan aldılar hepatıt b c hıv vs gıbı bulasıcı bı takım hastalıkların testlerı yapacaklar.Yarın sonucları alacagım.Ignenın sahıbı bellı olmadıgı ıcın 1 ay 3 ay ve 6 ay sonra da yarınkı sonuclar negatıf cıksa bıle sureklı testler yapacaklar.Ve su an tarıf edılmez bı panık ıcındeyım.Dusunun o anda yanımda kızım da vardı.Benım ayak bılegıme degıl de onun ayak bılegıne de batabılırdı.Bunu dusunmesı bıle korkunc.
Allahım yarına kadar zaman nasıl gececek.Ne olur dua edın bana...
Bileime kullanlms enjektr batt kazaym(!)
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Bileime kullanlms enjektr batt kazaym(!)