HıV POZıTıF Bı ARKADAŞIMIZIN YAZISIDIR ...(ALINTIDIR)
LUTFEN OKU DESTEK OL!.......
EVET. ıŞTE ŞıMDı GERCEKTEN BıR ŞEY YAPTIM!.....
Tutunacak bir dalımızın kaldığı şu mazmut gunlerimizde, bir de hic bişey olmamış gibi hayatında neşesi almış başını gitmiş bu kohne vucutlarımızdan... hala zihinsel oyunlarımızın farkında değiliz mutlulugumuz bir parca kagıt uzerinde yazan iki kelimeye kalmış....bu ne currettirki birileri bana boyle kustah bir oyun oynuyor!....bu ne sessizliktirki her beynime giren sesi fırtına sanıyorum!....
Ben şimdi hayatın bu devşirme sahnesinde sessiz bir iklim gibi şartları kollayarakmı yaşamak zorundayım?...
hayır arkadaş.....ben doğanın umudu olan bir insanım!...ben en yuce hakkımı yaşamak olarak, Tanrının en gorkemli ve heybetinden korkuttuğu bir makamdan aldım!.... bunun icin bir savaş cokmu degersiz?..
ben bir vucudun getirisinin cıkarsızlıgıyla korumak, yaşamasına yardımcı olmak istiyorum!....ben en kutsal olan aşk icin, en kutsal olan ozgurluk icin, en kutsal olan hak icin bununla savaşmak istiyorum....
kimse beni cıkarlarına alet edemez!.... kimse benim icin hayatım hakkında karar veremez!.... kimse benim icin bir yol gosterip caresizce tedavisini sunamaz!.... kimse beni once kısıtlayıp sonra ozgur kılamaz!...
ben bir asiyim ve buyruksuzum..şiddete meyledirim...ben bir anarşistim gerekirse yaşamak icin!...
Anlamıyorum insan yaşama bu kadar bağlıyken buna nasıl sessiz kalıyor?...anlamıyorum insan evladını nasıl buna kurban ediyor?...anlamıyorum ki bir insan gecici bir rahatlama hissiyle nasıl bu kadar mutlu oluyor!...bunları anlamyorum işte.....
HEY ARKADAŞ GOZUNU AC ARTIK!...
sen de hiv yok!...ama bu bir daha sana gelmeyecek degil!...
daha şimdi şu dakika hiv virusunu dunyaya yayan ve bunu biyolojik bir silah olarak kullanan, bir dize onursuz insan bunun aşısınıda elinde tutuyor!....
bizi sermaye yapmışlar caresizliğimizle guc kazanıyorlar.... bizi reklam yapmışlar da korkumuzdan kime inanacağımızı şasırmışız... iki tane guc tutkunu golgesinden korkan pis ickili ağızlarıyla bir lobi toplantısında, kar getirecek bir biyolojik silahlarıyla bizi vurmuşta... bizde caresini nerde arıyoruz hala!....işte ben boyle buna kusursuz inanmayan bir topluma lanet ederim ancak....
ben bugun dogan herkese umudum arkadaş!....ben bugun bir babaya umudum!....ben bugun bir anne kurtardım!...ben bugun yıkılacak bir evin duvarına dayandımda durdum!...
ben bilinclendim artık şu gerceği biliyorum!....
HıV BıYOLOJıK BıR SıLAHTIR.........
Bununla baş etmenin tek caresi var!... dunya buna sessiz kaldıkca yani insan ırkı buna sesiz kaldıkca, bu hiv piyasasında yatırımlar durmadıkca bu hivin caresini vermeyecekler!...cunku kimse hayatından yorgun değil aksine herkes memnun....şaşırıyorum buna inanın ki.... meydanlaramı cıkıcaz cıkalım arkadaş.......
ne mi yapacağız bugun tek iletişim kalemiz internet!.... bunu kimse kontrol edemez....burdan butun Turkiyeye Turkiyedende dunyaya protestolarımızı başlatacagız....SENDE BıZE DESTEK OL!....
BıR DAKıKANI AYIR BıR FORUMA UYE OL VE BU SıTEYı TARıF ET ve BıLDıKLERıNı YAZ!....
BıR DAKıKANI AYIR BıR ıNSANIN HAYATINI KURTAR!...
BıR DAKıKANI AYIR BıR DUNYA KURTAR!....
BıR DAKıKANI AYIR HıC BıŞEY BıLMıYORSAN BU MESAJI HERSEKE GONDER!....
UNUTMA BıR DAKıKADA HAYATININ NASIL DEĞıŞTıĞıNı...UNUTMA BıR DAKIKASINI SANA YARDIM ETMEK ıSTEYENLERıN NASIL AYIRDIKLARINI!....
UNUTMA ARKADAŞ SEN KURTULMADIN SADECE BıR SONU ENGELLEDıN , BıR BAŞKA SON ıCıN!....
BU MESAJI COGALT VE SıTELERE YAPIŞTIR HıC BıRŞEY BıLMıYORSAN.... BıR TOKATTA SEN AT!.... SANA BUNU YAPANLARA!....
HıC Mı CESARETıN YOK!...
BUGUN DOGAN BıRı SANA MıNNTTAR OLACAK!.....BUNU DUŞUN.........
VE SEN BUNUN COŞKUN KUDRETıNı TENıNDE HıSSEDECEKSıN!.....
BUNU BıL....
EVLADIN SANA NE GUZEL BıR DUNYA DEDıĞıNDE!....
ATTIĞIN TOKATIN ŞıDDETıNı ONUN GOZLERıNDEKı SEVıNCTE OKUYACAKSIN!.....
Ve icten ice sunu fısıldayacaksın kendine....
EVET. ıŞTE ŞıMDı GERCEKTEN BıR ŞEY YAPTIM!.....
saygılar.......
(HV+ / ADS) Bir birey bile olsa, bilinlendirmek iin mesaj yollayalm ltfen ...
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- (HV+ / ADS) Bir birey bile olsa, bilinlendirmek iin mesaj yollayalm ltfen ...