Okullar kapandığından beri surekli nefes darlığı,baş donmesi cekiyorum.:cok uzgunum: Gecenlerde goğus doktoruna gittim,test sonuclarım gayet normal cıktı,hatta sandığım gibi kansızlık problemim de yokmuş.Ama konu sadece nefes darlığımdı,bana bunun ruhsal yonden olduğunu soyledi ve psikiyatri bolumune sevketti.Ama ben gitmeyi onceden cok istediğim halde bundan vazcectim.Cunku hastane ya da universitedeki psikologlar herkese aynı şeyi soyluyorlar ve ilac veriyorlar.Ben ilac tedavisi değil konuşma tedavisi istiyorum:1no2: Daha once bunu yapan birkac arkadaşım hep aynı şeyi soyledi bana...

Nefes darlığım bir yana,bu baş donmeleri oldurecek beni.:cok uzgunum:Yani inanır mısınız sadece yorgunlukta felan değil,her dakika her saniye bunu cekiyorum.Şimdi oturduğum yerden kalkınca gene olacak,ayağa kalktığım anda gozlerim kararmaya başlıyor,nefes alamıyorum anında kendimi yere atıyorum ya da bir yere tutunuyorum
Okullar da acılacak ne yapacağımı bilmiyorum,aileme hep soyluyorum ama goğus doktoruna bile anlatmamdan 3 ay sonra goturduler şimdi başım icin ayrı doktora gitmek istiyorum ama hic cevap alamıyorum...
Bir gun bayılıp kalıcam o olucak yani:cok uzgunum: