Selamlar KK....
Doğduğumdan beri kurtulamadım herkesin sen hastamısın demesinden?_
neden diorlar .cnku sesim gripli gibi cıkıyor..Burnumda geniz eti var.
ilk ameliyatımı samatya devlet hastanesinde oldum.Kulak Burun ve Boğaz..Aynı anda..Kulağıma tup takıldı ( sol kulağımdaki az işitme kaybı nedeniyle)..Burnumdaki geniz eti alındı..Bağdemciklerimde alındı kulak problemi nedeniyle şişiyordu cnku..
"Devlet hastanesi" ya.. daha kucucuktum 5.sınıfa mı ne gecmiştim..okula gidemedim 1 hafta duzgun birsey yiyemedim. İlaclar damlalar devam etti.Ustelik Kulağımda gazlı bez unutmuslar..Halamın damla dokmesiyle sol kulağımdan,evi ayağa kaldırdım.Bu ne sorumsuzluk daha kucuğum elimden birsey glmedi bağırmaktan baska..Kulağımdaki tup cıktı kendiliğinden..Burnumdan kısa bir sure rahat nefes alabildim sonra tekrar tıkandı..Ve birkez daha ameliyat oldum bu kez Yaşam Hastanesinde Ozelde yani..İyidi doktorum geniz etimi aldı..Rahat nefes alıyordum.ustelik gazlı bez vakası yasanmadı.Ama buda fazla etki etmedi hala tıkalı burnum...hala herkes sen hastamısınn diyor ustelik normal konusmam bu..
Artık guzel bir ses tonu istiyorum. daha doğrusu kendi sesim nasıl merak ediyrum

Bunları neden yazdım..Doktorlarımızda elbetteki girip bakıor. Bir tavsiyesi onerisi olan varmı.Lutfen soylesinde artık ağzım acık uyumıyım rahat nefes alıyım , ii duyayım,boğazım sismesin..senağlama.