Selam arkadaşlar.. Kiloluyum ve goğuslerim normalden buyuk.. Ama hic bir şekilde goğuslerim vucuduma yapışmıyor, pişik bile olmuyor.. Ama uzun bir suredir goğsumun altında cok sık olmasa da zaman zaman nohut buyukluğunde kırmızı şişlikler cıkıyor.. Dokunduğumda falan cok acıyor.. Bu şişlikler bir iki gun sonra ben farketmeden kendi kendine patlıyor ve icinden iltihap akıyor.. O iltihaplar yuzunden sutyenim yaraya yapışıyor ve ayırana kadar inanılmaz acı cekiyorum.. Yarayı gorduğumdeki sonuc asıl beni şok ediyor.. Şişliğin ici tamamen boşalmış ve oyulmuş.. :S
Goğuslerimin altı surekli bu şişliklerden dolayı kahverengi lekelerle dolu.. Cunku yaralar gecince kahverengi izler bırakıyor..
Doktora gittiğimde antibiyotik bir merhem kullanmamı soylediler.. Kullandım hala cıkıyor.. Bir daha cıkarsa şeker testi icin gelmemi soylediler.. Tekrar gideceğim ama gitmeden once aranızda bu durumu yaşayan var mı merak ediyorum.. Varsa sonucu ne oldu, tamamiyle bu dertten kurtuldu mu?
Lutfen yardım edin, cunku insanın goğuslerinde kahverengi lekeler taşıması ve surekli bu iltihaplı acı veren şişliklerle yaşaması cok zor.. :cok uzgunum:
Teşekkurler..
Pulmonoloji - Goğus Hastalıkları Goğuste iltihaplı şişlik..
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Pulmonoloji - Goğus Hastalıkları Goğuste iltihaplı şişlik..