merhaba arkadaşlar, bazı turk arkadaşlarımın fransadan kalkıp istanbula ameliyat olmaya gittiklerinde neden burada ameliyat olmadıklarını merak etmiştim. Kendi ulkem de olsa insan turkiyeden uzakta olunca aklına bazı sorular gelmiyor değil. Bu sorularımın aslında gerksiz olduğunu 1 ay once istanbulda goğus estetiği olunca anladım. Gercekten turkiyedeki doktorları herzaman kutlamak gerekiyor. 1 ay once estetik cerrah Dr. zekeriya Kul' a goğus buyutme ameliyatı oldum. Kendisini kuzenimin burun ameliyatını yaptığından tanıyorum. Burada gittiğim birkac cerrah meme başından silikonu yerleştireceğini soylemişti.Ben iz konusunda cok hassas olduğum icin ertelemiştim ameliyatı. Dr. Zekeriya kul ile konuştum ve koltuk altından silikonu yerleştirdiğini soyledi. Bu benim icin gercekten buyuk bir şanstı.Ameliyatı 1 ay once oldum ama gercekten şu an hem goğuslerim tam istediğim gibi oldu, ama esas onemlisi goğusumde hic bir iz kalmamış oldu. siteniz aracılığıyla Doktoruma kocaman opucukler yolluyorum, iyi ki varsın..turkbayragi