1981 yılında İstanbul Universitesi İstanbul Tıp Fakultesinden mezun olmuş ve 1983 yılında Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi uzmanı unvanını almıştır.

Prof. Dr. Atilla Arıncı 1987 yılında İstanbul Tıp Fakultesi Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi kliniğine oğretim gorevlisi olarak atanmış, 1991 yılında Yard. Doc. olmuş ve aynı yıl fakulte yonetim kurulu kararı ile bilimsel calışmalarda bulunmak uzere Londra Universitesi “ University College Hospital ” Plastik Cerrahi kliniğine gonderilmiştir. 1991-1993 yılları arasında İngilterede estetik cerrahi konularında eğitim ve bilimsel calışmalarda bulunan ve 1992 yılında İngiliz Estetik-Plastik Cerrahlar derneği uyeliğine secilen Dr. Arıncı, 1994 yılında docent olmuş ve 2000 yılında da Profesorluğe yukseltilmiştir.

İngiltere’deki Yanık ve Estetik-Plastik Cerrahi ile ilgili ceşitli derneklere uyelikleri bulunan Dr. Arıncı, Turk Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi derneği, Turk Patoloji derneği ve Rekonstruktif Mikrocerrahi derneği gibi ulusal bilimsel derneklerin de aktif uyesidir.

Turkce ve İngilizce olarak ceşitli yurtici ve yurtdışı dergilerde yayınlanmış 130’un uzerinde makale ve bildirisi, 3 kitapta bolum yazarlığı ile “ Yanıklar ve Tedavileri ” ile “Plastik Cerrahinin Sırları “ isimli iki de kitabı bulunan Dr. Arıncı cok sayıda ulusal ve uluslararası bilimsel toplantıya oturum başkanı, konuşmacı ve katılımcı olarak iştirak etmiştir.

Prof. Dr. Atilla Arıncı halen İstanbul Tıp Fakultesi Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Anabilim dalında oğretim uyesi, İstanbul Tıp Fakultesinde Yonetim Kurulu uyesi ve Acıbadem Bakırkoy Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi departman başkanı olarak calışmalarını surdurmektedir

atilla beye ameliyat olan var mı