Sigaray Braktm :)
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sigaray Braktm :)
-
20-09-2022, 01:42:38Lanet olasıı sigarayı 1 senedir bırakmıştım.Fakat 2.5 ay once ailem yanına 1 ay tatile gidince orda tekrarr lanete başladımm
)arkadaş cevresi aileden ozenti işte 1-2 1-2 derken baktım :jeyyar:ben yine başladım lanete:jeyyaredim bu boyle olmucak.Gunde 8-9 tane icmeye başladım.Birde ustune zam gelince hopppp dur dedim kendimesuprizzzzz ne yapıyorsunn.Sağlığına ve verilen paraya yazık değilmi..suprizzzzz.Baktım ramazan yaklaşıyorr.Dedim bu illetii anca ramazanda azaltırım ve bırakabilirim diye.15 gun onceden kendimi alıştırdım beynimi şartladımm..Ve ramzana bir gun kalaya kadar icen benn ramazan 1.gunu yaktığım sigarayı icemedimm iğrencti canım istemedi hemen sondurdum..Ve Bugun 7.gunn oldu ve benim aklıma sigara gelmiyorr.Şaşırıyorummm:1shok:hERŞEYDE BıR HAYIR VARR Diyorum:1shok:Rabbim yardım etti bana inanıyorum:1shok:Bugunde dedim boşuna sigara paketii dolapta durmasınn .Aldım bir guzelll kırdım resminide cektimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Oldurdum sizii cigarettilerrrr..Hee bu arada erkek infertilite topiğindeki arkadaşlarım delulerimm ulan ettiniz ettiniz bıraktırdınızz:roflol::roflol: