merhaba arkadaslar annemin burun ve goz ortasında bi beni vardı zamanla buyudu ve kapardı gozune dogruda ilerledi ve artık benin ustu kupur kupur olmustu kanıyordu butun doktorlar muhakkak alıınması gerek dedi bizde bicesaretle annem icin randevu olduk doktor yarım saate kadar burdan cıkarsın dedi ufak bi operasyon dedi ve annemi ikna etti annemin sekeri tansiyonu kolastronu var ayrıca
ameliyattan cıktıgında yuzunun yarısını bantlamıslardı bir gunde yattı hastanede cok acı cekti muane sırasında 4 kisi annemi tutardık sırınga sokardı doktor icinden intihap cıkarırdı boyle boyebir yıl gecti annemin gozunun altından burun na kadar L seklinde dikişleri var e seker hastası oldugu icin cok zor iylesti şimdi biryılın sonunda tekrar aynı yerinde ben cıktı ve gittikce buyuyor bugun doktoruna gittik ve tekrar oporosyon dedi annem ve biz aynı seyleri nasıl yasıycaz nasıl bilerek tekrar aldırıcaz nolur boyle sorunla karsılasan veya eşi dostu olan bi tv den duyan doktora guvenen bi adres verin bana neresi olursa sorun değil nolur yardım edin bilgilendirin beni arkadaslar napalım simdi ozon tedavisi felan duymustum bilginiz varmı:Saruboceq:allahım sifasını versin annemin insallah:Saruboceq:
yuzunde ben cıkıpta buyuyunce aldırmak zorunda olan varmı nolur bana bilgi verin
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- yuzunde ben cıkıpta buyuyunce aldırmak zorunda olan varmı nolur bana bilgi verin