Arkadaşlar karın ultrasonu (tum batın ) veya diğer ultrason cekimleri duzgun yapılmadığında hatalı sonuc verebiliyor.Bu nedenle konu ne olursa olsun , tek bir ultrasonla yetinmeyin .Biz bu durumu yaşadık ve rezil bir doktorun kurbanı olacaktık .Cunku karın ultrasonları ac karnına ve idrara sıkışık durumda yapılmalıymış.Ultrasonu ceken kişi bizi bu konuda bilgilendirmedi ve organlar henuz sindirim aşamasındayken ultrason cektiği icin sonuc hatalı oldu.Ama ne hata !!!!!!!!! Rezil bir doktorun bilgisizliği mi yoksa sadistce duşunceleri mi bilemiyeceğim .Zaten hastaneye gerekli şikayeti yaptım .Daha sonra farklı iki ayrı hastanede iki ultrason daha cektirdik .Sonuclar tertemizdi .Bana bu sıkıntıları yaşatan kendine doktor diyen insan musveddesini Allaha havale ediyorum .Benim canın ciğerme biricik evladıma ve bana yaşattıklarının bin katını yaşamasını yuce Allahtan diliyorum.
Ultrason cektirirken mutlak ac karnına ve idrara sıkışık olmanız gerektiğini unutmayın .Ve tek bir ultrasonla yetinmeyin. Hepinize sağlıklı ve mutlu gunler arkadaşlar.
Hatalı karın ultrason cekimi ve sonuc
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hatalı karın ultrason cekimi ve sonuc