kızlar bugun o unlu fastfood restoranlarından birine gittik arkadaşlarımla,yemeğimizi yedik saat 1 gibi sonra ayrıldık.ustunden 3 saat sonra kadar kendimi cok kotu hissetmeye başladım,gozlerim bulanıklaşmıştı,eve gittim biraz yattım ama midemde bir ağrı vardı halsizleşmiştim.akşam 7 gibi de beraber yemek yediğim arkadaşlarımdan biriyle buluştum hava alırsam iyileşirim diye.

bu arada başta midem fazla bulanmıyordu ama bu saatten sonra cok kotu oldum.arkadaşımda da benimle aynı durumdaydı,bir sure bir yerde oturduktan sonra evlere dağılmak icin kalktık bu arada ben gittikce halsizleşiyordum ve birden bayılacak gibi oldum.zar zor biraz yurudukten sonra (afedersiniz) kusmaya başladım bilmiyorumkismile benneyaptımki (arkadaşımda gidemedi eve benimle geldi)

eve geldiğimdede aynıydı durum annem birşeyler yaptı arkadaşımla bana, biraz iyi olduk,hala midem bulanıyor ve başım donuyor ama bayılacak gibi değilim.boyle devam ederse hastaneye gitcem...

bu arada bugun yanımızda bulunan 3.arkadaşımızı aradık o da bizim kadar olmasada aynı durumdaymış.:bbo:

zehirlendim mi ben?neler yapabilirim nasıl iyi olabilirim?

(başta doktora gidecektim ama yarın onemli bir sınavım var ve internetten proje araştırıp tamamlamam gerek,bu arada kk. ya yazıyım dedim.)