Op. Dr. Eser Aydoğdu Kimdir ?

Samsun'da doğan bayan estetik cerrah Op. Dr. Eser Aydoğdu, Kayseri Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra Erciyes Universitesi Tıp Fakultesi'ni bitirdi.

Plastik, Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi eğitimini İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptı.

Devlet gorevine Yalova Devlet Hastanesi'nde devam etti. İki yıl boyunca ozel bir estetik cerrahi kliniğinde calıştı.

New Jersey'de Dr. Gregory Pistone'nin yanında sac ekimi eğitimi aldı. Philadelphia'da Pennsylvania Universitesi'nde yuz cerrahisi biriminde klinik observer olarak bulundu.

Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Metropolitan Florence Nightingale Hastanesi'nde plastik cerrahi uzmanı olarak gorevine devam etti.

11 uluslararası, 5 yurtici yayını ve kongrelerde ise 9 sozlu bildiri ve 9 poster sunumu bulunan Op. Dr. Eser Aydoğdu, bilimsel calışmalarına halen devam ediyor.

Yurtici Eğitim
■ Erciyes Universitesi Tıp Fakultesi
■ Dr. Lutfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Kliniği İstanbul
■ İstanbul Universitesi, Capa Tıp Fakultesi El Cerrahisi
■ İstanbul Universitesi, Capa Tıp Fakultesi Onkolojik Plastik Cerrahi

Yurtdışı Eğitim
■ Hospital of University Pennsylvania, Department Plastic and Reconstructive Surgery, Klinik Gozlemci
■ Hair Transplant Clinic, New Jersey - (Dr.Gregory Pistone) Sac Ekimi Eğitimi
■ Children Hospital of Philadelphia, Departement of Craniofasial Surgery Department, Klinik Gozlemci

Deneyimler
■ Yalova Devlet Hastanesi
■ F&F Estetik Cerrahi Kliniği
■ Metropolitan Florence Nıghtıngale Hastanesi

Katıldığı Kurslar
■ Euraps Meme Cerrahisi Kursu, Mayıs 2006, İstanbul
■ Meme Cerrahisi Kursu, Estetik Plastik Cerrahi Kongresi, İstanbul 2006
■ Maksillofasyal Cerrahi ve Distraksiyon Kursu, Hacettepe Universitesi, 2003
■ Estetik Noninvaziv yontemler; Vakıf Gureba Hastanesi
■ Mikrocerrahi International Symposium and Workshop, Mersin 2001
■ Maxillofasyal Cerrahi Workshop GATA, Ankara 2003

KADINLAR İCİN ESTETİK

Meme Estetiği Meme Buyutme Meme Kucultme Meme Dikleştirme Meme Ucu Estetiği Karın Estetiği Burun Estetiği Kulak Estetiği Botox , Dolgu Goz Kapağı estetiği Genital Bolge Estetiği Liposuction (Yağ Aldırma ) Ben (Nevus) Estetiği

ERKEKLER İCİN ESTETİK

Burun Estetiği Sac Ekimi Jinekomasti Botox, Dolgu Kulak Estetiği Goz Kapağı estetiği Ben ( Nevus ) Estetiği Liposuction ( Yağ Aldırma )