Kucukken sayısını hatırlamadığım duşmelerim oldu kalca kemiğimin uzerinde..Bazen karlı ve buzlu havalarda bazen ise patenler yuzunden..
Her nezaman dim dik bir şekilde oturduğumda kuyruk sokumum uyuşuyo,evet aslında kuyruk sokumum biraz yamuk ama annemdede varmış bu sorun..
Bende daha belirgin bir şekilde mesela DUZ BİR YERE UZANDIĞIMDA sanki omurga kemiğimin bitiminde kuyruk sokumumun sol tarafında bacağımla başlayan kas mı desem kemikmi desem cozemedim bir sancı saplanıyo aynı zamanda kıpırdayamıyorum korkumdan sanki birşeyler kıtlayacak ve ben oyle kalıcakmışım gibi .. ANCAK YAVAŞCA ELİMİ KALCAMIN ALTINA KOYARAK DENGELİYORUM OYLE YAN DONUP KALKIYORUM..
Hic mi doktor gitmediniz diye sorarsanız ,eve t gittim hatta rontgende cekildi ,hafif kalca kemiğimin yamuk olduğundan dolayı ,kıkırdaklar tam yerine oturamıyo diye size sancı yapıyo demişti doktor..ve hic bir tedavi gerek duymamıştıı..
Şimdi size sorum aceba boyle bişey yaşayanınız varmı ??:sm_confused:Ve ben hamileyim bana normal doğum kesin izin verilmez,duşuncemde epidural yaptırmak..ondada iğne bele sokuyolar diye sakat kalma ihtimali varmı sizce,bana fikir verirmisiniz??Lutfen korkuyorum bazen bebeklerim buyuduğunde bende daha cok problem yaratacakmı yoksa doktora mı danışayım ???
Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar Fikrinize cok ihtiyacım var ??
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar Fikrinize cok ihtiyacım var ??