Oftalmoloji - Goz Hastalıkları Once lazer arkasindan arpacik ameliyati
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Oftalmoloji - Goz Hastalıkları Once lazer arkasindan arpacik ameliyati
-
20-09-2022, 01:27:30bende 2006 aralik ayinda lazer ameliyati oldum, gozlerimin derecesi kucuktu 1.75 ve 2 birde astigmat vardi, sonra bir hafta kontrolden sonra avusturyaya dondum. Mart ayinda gozumde birden bir sislik oldu goz kapaklarinda yani. Once solda ordan saga bulasti. Burda doktora gittim kronik arpacik denildi. ama nedense bu kronik arpacik 29 yasina kadar belirmemisti.Belkide damlalari yanlis kullandim ve gozum mikrop kapti.. Gozlerimdeki arpaciklar sivilcde buyuklugunde olmaya basladilar .en sonunda ameliyata karar verdim ve onlari kazidilar lokal anestesi oldugu icin sadece gozlerim uyustu cok kotu bir histi gozlerin acik duruyor ve doktor senin gozunu oyacakmis gibi isini yapiyor. Tabi ameliyattan sonra morluklar..Ama keske bunla bitseydi simdi 2010 senesine geldik ve ben 4 kere ameliyat daha gecirdim. 3 kerede direk olarak o kistlere kortizon ignesi enjekte edildi. su anda sol gozumun uzagi iyi gormedigini fark ediyorum. Birde alisveris merkezleri cok isikli yerler gozumu felaket sekilde aliyor. kamasiyor gozlerim hele hele yazin gunese bakmak cok zor. Tekrardan cikan kistleri aldirmaya korkuyorum artik cok buyumedigi taktirde birakacagim boyle kalsinlar.....