Bir bakın lutfen,sorunum ne anlamadım
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Bir bakın lutfen,sorunum ne anlamadım
-
20-09-2022, 01:18:27arkadaşlar yaklaşık bir senedir tuvaletimle ve karnımla ilgili problemim var ama tam olarak anlamadım gitti,benim durumumda olan varsa yazsın lutfen.gecen sene sağ kaburga kemiğimin altına doğru hafif bir sızım vardı,bazı gunler cok ağrıyor bazı gunler az ağrıyordu,oturunca elimle bastırdığımda sanki icten hırt hırt diye ses cıkıyordu,stresli ve surekli oturmam gereken bir işim var,belli bir sure sonra rahat gaz cıkaramamaya başladım,bazen oyle bir oluyorki geğirmek zorunda kalıyorum ve gazım cıktığı zamanda eskisi gibi ses cıkarmıyor ve kokmuyor bile(biraz ayıp oldu ama yazmak zorundayım)gaz sorunum aynen devam ediyor,hergun olmasada iki gunde bir mutlaka tuvalete gidiyorum,ancak genelde parca parca top top geliyor ve ıkınmak zorunda kalıyorum.sağ tarafımdaki ağrı şimdi sol kaburgamın alt tarafına gecti,acaba bu ağrılar kas ağrısımı bapırsakla ilgili bir problemmi anlayamadım,her tuvalete gidişimde makatımdan kan geliyormu diye kontrol ediyorum Allahıma şukurler olsun ki yok,genel cerrah ve dahiliye uzmanlarına gittim,ultrasonda ic organlarım normal cıktı,sadece aşırı gaz cıktı,buyuk idrarımda gizli kan aranması icin test yaptırdım birşey cıkmadı,doktorlar bol bol yuru ve sebze meyve ye diyorlar,yurumuyorum ama sebzeyi bol tukettiğim halde bunlar oluyor,bağırsakla ilgili kotu bir hastalıktan korkuyorum,kolonoskobi yaptırırsam rahatlıycam ancak ama doktorlar gerek gormuyor ve ben coook korkuyorum,boşunamı evhamlanıyorum acaba arkadaşlar,o zaman neden tuvalet ve gaz sorunu yaşıyorum ve kasık altımdaki bu ağrılar ne anlamadım,başında buna benzer durum olan varmı acaba,yada bana yardım etmek isteyen.