İltahaplı eklem romatizması !
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- İltahaplı eklem romatizması !
-
20-09-2022, 01:11:25Selam kızlar... bir hafta once doktora gittim ve iltahaplı romatizma teşhisi kondu. :cok uzgunum: cok acı cekiyorum daha 27 yaşındayım. ama kac senedir azda olsa ağrılarım vardı ama doktora gittiimde antidepresan verip gonderiyordu. hep ozel hastanelere gidiyordum. para harcamakla kalıyordum. :cok uzgunum: bir daha doktora gitmicem dedim kendi kendime ve bir sene boyunca hafif belirtilerini yaşadım. ama bir ay once sol dizime birden bir ağrı saplandı ama cok şiddetli bir ağrı... bir gece acile gittim ve ağrı kesici iğne ile rahatladım.. daha sonra bacaklarımda ve kollarımda ve diğer eklem yerlerimde de şişlik ve dayanılmaz ağrıları cekmeye başladım. Ama doktorada gitmek istemiyordum cunku antidepresan verip gonderiyolar diye duşundum. en son artık ayaklarım şişip uzerinde gezemeyince devlet hastanesine gittim eklem romatizması olduğumu soyledi doktorum. ne yapacağımı bilemiyorum. internetten araştırdım ama aynı hastalığı yaşayan arkadaşlar varsa neler yapabileğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim.:a015: sağlıkla kalın