Arkadaşlar ben sigarayı bıraktım (inşallah) ama daha 5. gunum bu yuzden inşallah bırakmışımdır ve inşallah bir daha hic işim olmasın sigarayla.Bu topic te herkes kendi nedenlerini sıralasın bu da motive acısından iyi olacak diye duşunuyorum.mesela benim aklıma gelen şuan en iyi neden kızlarıma ve eşime karşı mis gibi kokmak istiyorum.Parfum kullanmayı cok seviyorum ama inan bana parfum dayanmıyor.Neden bu parfumlerin kokuları kalıcı değil dunyanın parasını veriyoruz.iki saatten fazla kalmıkyor uzerimde diyordum .Şimdi aynı parfumum elbisemde iki gun kalıyor.Yani o sigara denen illetin kokusu parfumumu bastırıyormuş.Buda bırakmam icin iyi sayılabilecek nedenlerden biri parfumumden bile tasarruf yapıp ev ekonomime katkım olmuş olcak

Neresinden balarsan bak sigara iğrenc bişey.Arkadaşlar sizde bırakmak istemenizdeki nedenlerinizi yazın birbirimizden guc alalım ve tamamen kurtulalım bu illeten.
Uzun lafın kısası kızlarım bana sarılmak istediğinde yeni sigara ictiğim icin "kızım şimdi işim var gidermisin burdan" gibi bahaneler uydurmak yerine gel bebeğim deyip ona doya doya sarılmak, koklamak istiyorum.sizinde nedenlerinizi bekliyorum.alkisalkisalkisalkisalkisalkis