Matrix Ritm Tedavisi
Matrix Ritim Tedavi metodu, tum hucrelerimizin yaşamları boyunca ritmik bir titreşim halinde olmaları gerceğinden hareket etmektedir. Bu hucresel ritmik titreşimler videomikroskopla incelendiği zaman gorulduğu gibi kısmen senkron olarak titreşmekte ve tum yaşam boyunca devam eden kooperasyon halindeki ritimler ortaya cıkmaktadır. Vucudumuzun % 45 oranındaki kısmını oluşturan iskelet kasları, tum evrimi boyunca gecirdikleri değişimler sonucunda, insan vucudunun en buyuk motoru haline gelmiş olup, vucudumuzdaki mikrosirkulatif sureclerin en guclu yonlendiricisidir. Bu nedenle Matrix Ritim Tedavisi, iskelet kaslarının titreşim ozelliklerine dayandırılmıştır. Bu titreşimlere ozgu frekans ve amplitud spektrumu olan 8-12 Hz�i esas almıştır. Herhangi bir hastalık halinde, ritimlere bağlı bulunan metabolik sureclerin değişikliğe uğraması hatta kaybolmaları durumunda, Matrix Ritim Tedavisi bu ritimleri tekrar aktive etmekte ve tekrar kendi normal/sağlıklı ritimlerine kavuşana kadar yeniden adapte etmektedir.
Matrix Ritim Terapisi Almanyada Prof. Dr. Ulrich Randoll tarafından Erlangen Universitesi�nde hucre biyolojisi alanında yapılan bilimsel araştırmaların sonucunda geliştirilmiş bir temel tedavi yontemidir. Avrupa�da yaklaşık 10 adet Matrix-Center patentli merkez bulunmaktadır. Dunya genelinde ise bine yakın Matrix Ritim Terapi yontemini kullanan uzman ekip mevcuttur.
Matrix Ritim Tedavisi Nasıl Uygulanmaktadır?
Yapılan temel bilimsel araştırmaların sonuclarına dayanarak, iskelet kaslarının ve sinir sistemimizin kendilerine ozgu fizyolojik titreşimlerini, ozel bir mekano-manyetik Rezonatorle harekete geciren ve tekrar dengeleyen bir tedavi aleti geliştirilmiştir. THERAPIUM Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi.Bu tedavi aletinin adı MATRIX olup, ritmik mikro esnetme yoluyla hucrebiyolojisi bazında etki ederek, tum hucre yenilenmesinin ve hucresel bazdaki iyileşmenin bağlı olduğu hucresel mikro surecleri tekrar dengelemektedir.
RıTıMSıZ YAŞAM YOKTUR.
(A. EıNSTEıN)
Matrix Ritm Tedavisi
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Matrix Ritm Tedavisi