Merhaba arkadaşlar. 1 yıl icinde yaptırdığım tiroid testlerinde T3 ve T4 normal TSH farklı zamanlarda sırayla ilki 4 sonraki 2.5 sonraki 7.3 cıktı.ca TSH boyle oynak olunca bir uzmana gideyim diye duşunup Medikal Park Mustafa Gurkan Taşkaleye gittim.
Muayene etti iyiydi. Gebelikte duşunduğumden hemen ilac başlamalısın deyip ilac yazdı.Fakat tahlil ve ultrasonlar cok pahalı geldi başka yerde yapıp getirsem olur mu dedim. Hayır olmaz dedi. Her ay bu kadar para veremeyeceğimi duşunup, cerrahpaşadan bir prof dr bulup ozel muayeneye gittim en azından tahlillere para vermem ve dr prof olduğundan daha guvenilir diye duşundum.
Bu prof da değerleriniz kotu değil hamile kalınca gel o zaman ilac vereyim diyor.Cok rahat bir adam T4 normal olduğu surece TSH yukselse de bebeğe bir şey olmaz diyor. ınternetten ve bu siteden arkadaşların yazılarında ise doktorların TSH ı gebelikten once duzenlemekten yana olduğunu okudum.
ıki doktor farklı fikirler beyan ediyor. Bebeğimi riske atamam.
Avrupa yakasında, endokrin doktoru olan, ozel hastane bilen varsa aranızda yazabilir mi lutfen.
Hipotiroid icin doktor bulamadım.
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hipotiroid icin doktor bulamadım.