Arkadaşlar bugun endoskopi randevum vardı midemle ilgili buraya kadar her şey guzel...Daha oncede yaptırmıştım biliyorum nasıl olduğunu...Artık uyutarak yaptıklarını soylediler tamam dedim ilacı salmak icin damar aradı hastabakıcı elimin ustunde buldu yalnız o arada kolumu bağı bir sure sıkılı tuttu...Ben cıkarmasını soylerken onun elimle uğraştığını gordum cok kanıyordu oda silmeye calışıyordu...Ben kanı gorunce kotu oluyorum dedim.. biraz kan gorunce fena olurumda ama bayılmam normalde elim ayağım kesilir o kadar otururum gecer...Diş cektirirken dktor iğneyi vurur dişi ceker ben bayılırım..
Anlayacağınız bu gun fena oluyom derken endoskopiyi yapacak doktor geldi (Docent hemde) endişelimiyiz biraz dedi ben iyi değilim dedim ondan sonra bayılmışım ama anlattıklarına gore normal değilmiş bayılmam docent korkmuş profosoru bile cağırmış Ben onlara ne kadar ben dişcide bayılırım dediysemde oyle bayılma değil dediler..Komşum refakatcımdı oldun dirildin sanki dedi..Doktor dediki sen mideni boşver senin sinirlerin tamamen bitmiş dedi..Sinirlerin boşalması bitmesi nedir? geciren bilen varmı? arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinicem ..Şimdi norolojiye sevk etti..Araştırma hastanesine gitmiştim zaten bayılmamıda araştıracaklar..Cok korkuyorum bir şey cıkacak diye...
Eger şinir hastalığı geciren arkadaşlar varsa..paylaşırlarsa neler yapılıyo bu gibi hastalıklrda bilgilenmiş olarak giderim doktora... Uzun oldu kusura bakmayın...
3O saniye kadar baygın kalmışım...
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- 3O saniye kadar baygın kalmışım...