arkadaşlar merhaba umarım dikkatinizi ceker.ben 10 yıllık sigara icicisiyim.sigarayı hayatımın bir parcası olarak duşundum hep.26 yaşındayım.duşununki henuz gelişme donemimde bu illetle tanıştım.okdar kotu etkilerini gordumki kendimde.duşununki sigara ile ilgili izlediğim o iğrenc videolar bile etkilemiyordu.yaşıtlarımın cildi harikayken benim cildim onların yanında yaşlı kalıyodu onlar hicbir kreme gerek duymazken ben kırışıklık kremleri araştırıyordum.nefes almakta zorluk falan filan bi tarafa yuzumde yaptığı deformasyon beni sigaradan nefret etmeme sebebp oldu.bırakma duşuncesi hep vardı ama birturlu uygulayamamıştım.cok şukur bir gece aniden verdiğim bir karar ve cok inanarak ettiğim dua ile (Allahım beni bu illetten kurtar ve bırakmama yardım et.)kurtuldum.cok olmadı bırakalı sadece 10 gun ama asla geri donmem ve asla birdaha elime dahi almam.kurtuldum cunku.daha once bırakmayı deneyememiştim bile.ilk defa boyle oldu ve yeniden doğmuş gibiyim.hatta hep derdim kendi kendime acaba sigarasız nasıl bir hayatım olurdu.icen arkadaşlarım neolur bırakalım bu pisliği.azaltarak olmuyo kesinlikle.birden kesip atın.inanın uygulaması soylemesi kadar kolay.yeterki karar verin.evde asla sigara cakmak bırakmayın.kullukleri ortadan kaldırın.sakız cekirdek meyve helede yoğurt.ilk 3 guN dayanın gerisi kolay.evet biraz iştah acılıyo ama varsın acılsın.enazından kendimizi zehirlemiycez.ARTIK KENDİMİ BEDENİMİ NEFESİMİ CİLDİMİ (inanın 2gun bile cildimin canlanmasına yetti.)HERŞEYİMİ COK SEVİYORUM.sizlere yardımcı olmayıda cok isterim.sevgiler.