5.gunum sigara mı? Asla
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- 5.gunum sigara mı? Asla
-
20-09-2022, 00:37:48Kızlar slm yaklaşık3 yıldır sigara kullanıyordum cok fazla değildi gunde1-2 adet icerdim bazen cok nadir gunde yarım paket ictiğim olurdu ama birkac ay oncesinde rahatsızlandığımı hissettim.. Rahat nefes alamıyordum ciğerlerimde bişey vardı sanki, sabah uyandığımda boğazımda ve burnumda birikinti oluyordu zehir gibi :sinifsinif: dişlerimi fırcalasamda gecmiyordu boğazımdaki şey gitmiyordu.. yolda yururken tıkanmaya başladım ve gecen cuma gunu karar verdim birdaha icmicem diye aslında bundaki en onemli faktor 5-6 ay sonra evlenecektim ve eşimin yanında surekli bu sıkıntıları cekmek istemiyordum duşunsenize ağızı zehir gibi kokan bir kadınla uyuduğunuzu :bbo: ve bıraktım.. sadece istedim ve bıraktım.. ne ilac nede başka birşey hatta şu an paket masamın uzerinde duruyor goz gore gore bırakıyorum elimin altında ama istemiyorum.. :lepi: Kızlar sizde bırakın son iki gundur vucudum resmen zehrini dışarı atıyor o boğazım felan rahatladı daha rahat nefes alıyorum zorluyor beni evet vucut alışmış nikotine sanırım ama pes etmek yok guclubacismile :hooray: