Arkadaşlar merhaba.

birkac gundur uyku duzenimde bozulmalar olduğunu duşunuyordum.
gece saat en gec 1^de yatmama rağmen, uyuyamıyor ancak 5 gibi uykuya dalabiliyordum.

ve haftaici staja gittiğim icin hastaneye, sabahları uykumu alamamış bir şekilde gidiyordum.

dun ise her sabahki gibi kalktım, marketten portakal suyumu ve cikolatalı biskuvimi aldım. stajdayken birkac tane ondan attım ağzıma. bir bardak da kahve ictim, kendime gelebilmek icin.

normalde saat 12-13 gibi oğle yemeği yemeye calışırım ama hem vakitsizlikten hem de iştahsızlıktan gene birkac biskuvi ile geciştirdim.

daha sonra stajdan cıkıp bir markete gittim. akşama bir şeyler pişirebilmek icin. ama marketten kendimi nasıl attığımı bir ben bilirim. baktığım her şey midemin bulanmasına yol acmıştı.

eve geldiğimde de iştahsızlığım devam etti. duşunun ki nute... surduğum ekmeğimi bile yiyemedim bu esnada daha cok karın bolgemde 5-10 dakikada bir kasılmalar başladı. grip oluyorum diye bile duşundum. tuvalete gittiğimde ise ishal olmuş olduğumu gordum.

bugun hala iştahsızlık devam ediyor.

şimdi bunları neden buraya yazıyorum da bir doktora gitmiyorum un cevabını da vermek istiyorum. şu an polonyadayım ve burda coğu kimse ingilizce bilmiyor. devlet hastanelerine gidebilmek icin bir ay oncesinden randevu almak gerekiyormuş. bir ay sonra guzel ulkemize geri doneceğim. ve bizimle cok fazla ilgilenmeyen bir koordinatore sahibiz.(erasmus oğrencisiyim) normalde iştahsızlık benim gibi kilo vermek isteyen birinin en cok istediği şeydir ama bu kadarı da biraz fazla. direncimi kaybetmek istemiyorum.

onerilerinizi bekliyorum.