Sinir skmas nedir fel kalma gerekmi
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sinir skmas nedir fel kalma gerekmi
-
20-09-2022, 00:25:43gunaydın benbe 2004 yılından beri sinir sıkışması var ellerimde ozaman muayne eden doktor acil ameliyat demişti fakat ameliyat kelimesi benim hastaneye bidaha ugramama ma sebeb oldu sanki ameliyata degilde olume gidecem gibi hisediyom etrafımda soruşturdum nasıl bi hastalık die kimi kotu dedi kimi basit kimi de aman takma dedi fakat 5 yıl gecti bu korku ve sitresle yaşamayı alışkanlık haline getirdim fakat bu sabah kalktıgımda elimi kapatamadıgımı hisettim zaten başta elerim devamlı uyusuyor şişiyor ve tutugum bişeyi elimden duştukten sonra hissediyorum velhasıl sabah son kozunu oynadı ve elimi kapatamadım neten baktım da tedavi olmayanlarda felclik oluyormuş dogrumu şimdi benim elim hep bolemi kalacak ameliyat olsam tamamen iyleşirmiyim kalıcı bi sakatlık olurmu ameliyattan nekadar sonra elimi aktif halde kulanabilirim ameliyatta olum riski varmı ya sorularım cok korkum cok buyuk ama şimdilik bunlara cevap bulabilirsem cok mutlu olurum en azından ameliyat icin cesaretlenmiş olurum cunku 5 cocugum var ve tam okul vakti onları ortada bırakmak istemiyorum lutfen bilgilendirirmisiniz rica ediyorum....