Merhaba arkadaşlar.Bugun olduğu gibi yıllardır sigarayı bırakma mucadelem devam ediyor.Denemekten hic yorulmadım,yorulmayacağım da.Bir gun başaracağıma inanıyorum.O gun neden bugun olmasın?
Bu topikte sigara bırakma gunluğu tutmaya karar verdim.Sizler de bana katılabilirsiniz.
Canınız sigara istediğinde,stresli gergin olduğunuzda buraya yazabilirsiniz.Birbirimize destek olup yaşadıklarımızı yazarsak eminim ustesinden geleceğiz.Hepimizin nedenleri vardır sigarayı bırakmak icin.Bu nedenlerimizide paylaşarak motive olabiliriz.
Benim bircok nedenim var.En onemliside sağlıklı bir hayat.Ben bundan sonraki hayatımı daha rahat nefes alarak,mis gibi kokarak,oksurmeyerek,mide ağrısı cekmeyerek,bebek sahibi olarak ve sağlıklı bir cocuk yetiştirerek gecirmek istiyorum.Sigara icmeye devam edersem belki de hic anne olamayacağım.Cunku sigaranın kısırlık yaptığı da bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
Gelin birbirimize destek olalım ve hep birlikte kurtulalım bu canavardan.Yaşadıklarımı sigarasız gecirebildiğim gunlerimi buraya yazacağım.Buyrun siz de yazın.Sigaranın esiri olmaktan kurtulalım.Sevgiyle kalın...