merhaba arkadaşlar,
son gunlerde cok canımı sıkan bir problemim var. kışın bir sure cok sık kabızlık yaşadım ve dışkıdan sonra belirgin kanamalar başladı. doktor kabızlık yuzunden catlak olmuştur dedi ilaclar verdi kullanınca gecer dedi. kullanınca cok rahatladım ilaclar 1ayda bitti ve 1hafta sonra tekrar başladı sıkıntı tekrar doktora gittim bu sefer muayene yaptı basur da yok catlakta yakın ailede kotu bir hastalığı olan var mı dedi ve maalesef var.ve bana kolonoskopi icin 6ay sonraya gun veriyorlardı doktor olabilecek en yakın zamana alın dedi ve 2.5ay sonraya gun verildi. boyle bir konuşma gecince urperdim korktum acıkcası. sonra yediklerime cok dikkat etmeye başladım zaten zayıflamakta istiyordum bol bol su duzenli spor derken 1.5aydır hic sorun yaşamadım hatta kolonoskopiden korkuyordum gecti galiba gitmesem mi bile demeye başlamıştım ama 2gun işler yuzunden duzenim bozuldu aynı şikayet fazlasıyla devam etmeye başladı. fissur yok basur yok nereden geliyor bu kan anlamadım cok sinirlerim bozuluyor. ne olduğunu cok merak ediyorum ama daha 1 ay var kolonoskopiyede ne olabilir bir fikri olan var mı?
Ne fissur var ne basur bu kanama neden olabilir?
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ne fissur var ne basur bu kanama neden olabilir?