Sağlık sorunum
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sağlık sorunum
-
19-09-2022, 23:37:27herkese merhaba.. insallah doğru yere acmsmdır konuyu. kızlar uzun yıllardır bir sağlık sorunum var. boğazmda surekli ağrı ses ksılması bi şişil falan. surekli doktora giderim ihmal etmem. ama doktorlarn bu onemsememesi beni cileden cıkaryo. samsun da ozel bi hastaneye gttm.doktora diyorumki guatr var mı acaba? cunku herkes ay cok şişmş boğazn falan diyodu. adam guldu yaaa.... offf.tahlil bile yapmadı ki ben cok arastrdm elle bakıldığnda anlaşılamıyomus bazen tahlil şartmıs.offf bi de ozel yaa hic onemsemedi guldu gonderdi. sonra baska bi hastalıktan devlet hastanesine gittim. troide bakıldı normal. yani kan tahliliydi ne testi bilmyorum.. yaa kızlar eminim bi hastalık var cok arastrdm netten belirtileri falan da var artk troid kanseri mym die duşunmekten heba oldum.. oturduğum yerde uzman bi doktor yok hastanede duzgun bazmıyolar.ozelde yeterli aletleri yok yine hastaneye cağryola. samsun a da herzaman gidemiyorum uzak.burda da endokrinoloji uzmanı yok.netten doktor arastryorum dansmak icin online dr. yok ya da ben bulamıyorum bldum bi doktora yazdm cevap yok..aynı durumla karsılasan oldu mu?bu evhamlarla zaten olmasam da bi hastalığa yakalancam.