arkadaşlar 2 yıl once 1 hafta boyunca istifra ettim beyaz kopukler cıkıyordu artık 4 kilo verdim 1 haftada ve doktora gittim. endoskopisiz elle muayne etti beni şikayetlerime gore değerlendi ulser demişti. bana mide ilacı vs vermişti ağrıdığında sabah akşam almamı soyledi. bu gecen 2 yıl icerisinde bazen ağır bazen hafif bu tarz sorunlar yaşadım fakat cok ta onemsemedim. ama şu 3 haftadır aşırı derecede cekiyorum ve tekrar doktora gittim. endoskopi istedi reflu ve ulsere benzediğini soyledi şikayetlerimin. endoskopinin %100 netlik olduğunu soylediği icin yaptırmayı kabul ettim. once mide filmi cekildi. safra kesesi ağrısıyla cok karıştırılıyormuş bu ağrı dalağıma karaciğerime safra keseme pankreasıma baktılar burada. p.teside endoskopi olucam yarı baygın şekilde. yani hem boğazıma uyuşturucu sprey kullanıcaklar hemde biraz anstezi olucak. ozel de olucam.2 tane hastaneye gittim bi taesi 50-150tl arası diğeri 50-230 tl arasında dedi. ben 2.sini tercih ettim guvendğm bi hastaneydi. 50-230 tl arasında tutucakmış. ssklıyım bu arada. bu aradaki fiyat farkıda anstzi olup olmayacağına kullanıcağı ilaca biopsi yapılıp yapılmayacağına gore değişiyormuş.
bende başta cok korkuyordum ama atlattım gibi bu konu hakkında sormak isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim.