Yardım lutfen!!Kolit ile ulseratif kolit aynımıdır..?
Sağlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Yardım lutfen!!Kolit ile ulseratif kolit aynımıdır..?
-
19-09-2022, 23:25:14ben doktora cok şiddetli ara ara karnıma gelen bi sancıyla gitmiştim.karnım şişti,bi kabız bi ishal durumlarım oluyodu ama kanamam hic yoktu olsaydı cok korkardım zaten,dakkada bi mide bulantım oluyodu,hele o 10 dk durup 10 dk sonra gelen kramp cok fenaydı gecer dedim gecmedi 3 gun anca dayandım sancılara doktora gidiym dedim..midem ağrıyo diye duşunmuştum ama doktor bana kolit olduğunu yani kalın bağırsakta iltihap olduğunu soyledi...bu aralar bişeye sinirlendinmi diye sordu ama niye sordu anlamadım...bana ' duspatalin retard' adında bi ilac verdi...2 hafta kadar kullandım şikayetlerim gecti...ilacım bitti ama ara ara karın şişkinliklerim oluyo ara ara kabız,ishal karışık oluyo dengesiz anlamadım bi turlu...şimdi bu tekrarlarmı diye korkuyorum.Kolitin ceşitleri varmı ki..ulseratif kolitmiyim diyede korkuyorum...kolitle ulseratif kolit aynımı ki...bu hastalığı olanlardan bilgi almak istiyorum....ve bu hastalığın su icip icmemekle bi alakası varmı acaba? su ve su gibi sıvı besin tuketme alışkanlığım hic yok cunku..1 bardak anca..