Bu belirtileri doktora saysam endoskopi mi ister yoksa teşhisi koyabilir mi?
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Bu belirtileri doktora saysam endoskopi mi ister yoksa teşhisi koyabilir mi?
-
19-09-2022, 23:08:53Kızlar merhaba oncelikle hepinize gecmiş olsun. Benim sorunlarım biraz garip internetten araştırdım bulamadım tam.. Sabahları uyandığımda mide bulantım cok oluyor ama cıkarma yok sadece bulantı hissi. Hamilelik gibi bir şey soz konusu değil bu arada
hep araştırınca sabahları mide bulantısı diye hamilelik cıkıyor ondan soyleyeyim dedim baştan. Sabah ilk uyanır uyanmaz yataktan kalkarken cok zorlanıyorum cunku midem aşırı derecede ağrır sanki gece yatmadan once kilolarca taş yutmuşum hareket edemiyormuşum gibi. Sonra o gecer mide bulantısı başlar 5-10 dakika yani bulantı hissi. Gun icinde de cok olur. Bu aralar diğer bir şikayetim de yutkunduğum zaman sanki normal tukuruk yutuyormuşum gibi değil de daha ekşimsi ve daha fazla miktarda ama daha sıvı bir şey yutuyormuşum gibi oluyor. Mide bulantım falan yok; ama yanma oluyor ara sıra. Ayrıca kasılma tarzı garip şeyler de hissediyorum sanki midem buzuşuyormuş gibi. Strese bağlı olabilir mi; cunku bir ay once cok stresli bir gun yaşamıştım ve hicbir şey yiyememiştim midem cok kotu olmuştu.. Sizce ne olabilir? Cunku ben doktora gitmeden once hep araştırırım belirtileri genelde hastalığımı bilerek giderim doktora. Ona gore sorular sorarım. Yardımcı olabilir misiniz?