Oncelikle konuyu yanlış yere actıysam ozur...
Evet arkadaşlar başlıktansa anşalılcağı gibi bende bu dertteyim. 2 hafta once kuruk sokumunda apse vardı şişik ve kırmızı oluyor ama boşalttılar cok feci şekilde acıdı.
apsa yarası kapandı fakat şimdide kucuk bir delik oluştu iğne ucu kadar. ilk once sivilce gibiydi doktor patlattı onu sonra delik oluştu. doktor ameliyat olmamı soyledi. ama ben cok korkuyorum yaa
-ekg cektirdim
-akciğer filmi cektirdim
-kan aldırdım. doktorun istedikleri bunlar ameliyat icin gerekli galiba. yarında anestezi doktoruna gidicem gun vericek buyuk ihtimal. ya arkadaşlar ben kontrole giderken hastanede kontrol sırası beklerken bile heyecanlanıp korkuyorum. ameliyatı duşunemiyorum yaa ve 16 yaşındayım. acık ameliyat, kapalı,kaydırma yontemi falan varmış. lokal bide genel anestezi varmış.ama ben hangisi olsam diye coook kararsızım. ve hemen olursam acık ameliyat 2 aya yakın dinlenmem gerekiyor. butun tatilim eve yatmakla gecicekk bunun verdiği uzuntude ayrıı... aranızda bu ameliyatı olan varmı hangi yontemle oldunuz ameliyat sonra nasıl bir iyileşme sureci gecirdiniz anlatırsanızz cook sevinirim...
Kıl Donmesi...
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kıl Donmesi...