Noroşirurji Beynimde bir Tmr var ve sanrm onu ihmal ediyorum..
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Noroşirurji Beynimde bir Tmr var ve sanrm onu ihmal ediyorum..
-
19-09-2022, 23:04:58gectiğimiz yıl temmuz ayında baş ağrılarım sebebiyle calıştığım hastanenin acil servisine başvurdum..tomografi cekildi ve sonucu umursamazca beklemeye başladım bana birşey olmaz diyenlerdenim ya..sonuclarıma bakan doktor beni tanıdığı icin biraz cekinerek tekrar tekrar bilgisayardaki goruntuyu inceleyince biraz tırstım ne yalan soyleyeyim..sora bana beynimde bir kitle olduğunu soyledi..beni once norolojiye yolladı oradanda beyin cerrahisine..1 ay icerisinde 4 mr cekildi (cihaza girerken nefesim kesildiği icin bu işlemlerin hepsini anestezili olarak yaptırmak zorunda kaldım) sonuc koşe tumoruydu ne olduğunu hala tam olarak bilmiyorum zaten doktorumun soylediğine gore bir cok tumor acılmadan turu net olarak anlaşılamazmış..işte sonra 3 ay sonra 6 ay sonra falan diye kontrol mr lar falan yapıldı..ben en son mart ayında mr cektirdim ve fakat okuz bir insan olduğum icin calıştığım hastanede 5 dakikada yaptırmam gereken o kontrolu yaptıramadım..unuttum erteledim falan şimdi ağustos ayında doktoruma gidip kusura bakmayın ama biraz geciktim falan demeye de utanıyorum..işte boyle ne yapayım bilmiyorum..sizce ne yapmalı benim durumumda olan kimse varmı?yani aslında herhangi bir şikayetim olmadığı icin onemsemiyorum..başağrılarım bile azaldı.yani zaten şu anda yapılacak birşey yok 9 mm ve cok fazla basısı olmadığından buyurse alırız demişlerdi..birazda ondan salladım yani yinede icime bir kurt duştu siz olsanız ne yapardınız?