Arkadaşlar hepinizin yazılarını okudum sanırım bilmediğiniz bir konu var yardımcı olmak istedim ..kendimi bildim bileli kalbim cok carpardı onceleri ara ara olurdu 5-10 dakika surer sonra gecerdi ama yaşım ilerledikce coğaldı ve surelerde arttı 3-4saate cıktı acile gidince her seferinde serum takar yoğun bakımda bekletir doktoruna git derlerdi (galiba kendilerini doktor olarak gormuyorlardı) 40yaşından sonra ilerler bypass olursun diyecek kadar patavatsızlarla bile uğraştım tum yolları denedim en son cıktığım doktor sağolsun ilgilendi holter denilen cihaz taktı 2gun bedenimde takılı kaldı nabzımın 300e kadar cıktığı ortaya cıktı sonra ultrasonla kalbime baktılar sorunu anladılar elektrik aksanımda problem varmış bu konuda uzman olan kalp damar doktoru buldum 300e tırmanan nabızla nasıl yaşadın sen hemen operasyon olacaksın heran kotu sonuclar doğurabilir dedi anjiyodan biraz daha ağır bir operasyon gecirdim uyutmadan sorunlu olan damarımı yaktılar buna EPS ABLASYON deniliyor cok şukur tum şikayetlerim gitti meğerse kalbim ne kadar gurultulu carparmış ve beni ne kadar gerermişti ellerimdeki titreme o mide bulantıları soğuk soğuk terlemeler cabuk yorulmalar hepsi biranda gecti sanki kalbim durdu calışmıyor cevremdeki 2 arkadaşım daha bu operasyonu gecirdi ikiside memnunlar sizde araştırın şu eps operasyonunu onemli cunku kalp bu konuda uzman bir doktor bulmanızı oneririm