Merhaba arkadaşlar, benim sorunum cok buyuk Ne yaz ne de kış rahat edebiliyorum. Yazın guneş ışığı sayesinde kışın da soğuk hava teması sayesinde vucudumun hacmi buyuyor. Yani şoyle diyeyim, yazın şort tişort vs giyince kol bacak acık tabii egedeki adacıklar gibi şişiyorum, sanki bir şey ısırmış gibi ama ne yazık ki vucudum guneş ışığına cıkınca boyle bir tepki veriyor. Kışın da soğuk havada ellerim parmaklarım şişiyor ama aynı şekilde değil sanki parmaklarımdaki kemikler kırılmış gibi kocaman şişiyor eklem yerleri. Yazın olan ozellikle havuzda denizde falan cok rahatsız ediyor o kadar kotu gorunuyor ki.. gormeniz lazım.. hicbir doktor sebebini bulamadı, urtiker falan değil, cok ilginc bir şey. dudağım ve ayağımın ustu de şişiyor. dudağım korkunc oluyor zaten silikonludan beter. alerji mi ne bilmiyorum, kimse de bilmiyor. cozum yok gibi. ama yazın olan gercekten cok kotu cunku bir de klora alerjim var, normal ceşme suyunda da klor var, artık duşunun halimi her banyo yaptığımda sağım solum şişiyor ama yazın olan guneş ışınlarıyla birleşince daha da kotu oluyor, kışın kucuk kucuk cunku ışıklardan korunduğum icin.. ve kimse de gormuyor.. bir de kaşınmaları cabası.. yok mu bunları yaşayan başkası gerci allah kimsenin başına vermesin felaket bir şey. belki tiroidden dolayıdır diye duşundum cunku 4 senedir hipertiroid icin ilac kullanıyorum..