Size manyetizmle(biyoenerjiyle) başağrısını nasıl giderebileceğinizi kısaca anlatmak istiyorum.

Bu yontemi kullanarak herkesin başağrısını giderebilirsiniz.

Ben bu şekilde kimin başağrısını almak istediysem hicbir sorun yaşanmadı ve o kişilerin başağrısı en fazla 5dk sonra kesildi

Vucudumuzun bir kısmı eksi(-),bir kısmı da artı(+)dır.

Bu zıtlığı kullanarak ağrılar giderilebilir.

Vucudumuzun sağ tarafı pozitif,sol tarafıysa negatiftir.

Alın,Boyun,goğus,mide ve karın pozitiftir.

Bunların tam arkası,enseniz,sırtınız,beliniz ve kuyruk sokumunuza kadar olan bolgeniz negatiftir.

Yani onde;sağ ve orta kısmınız,arkada omurlarınızın sağ tarafı pozitif.

Onde;orta kısmınızın sol tarafı ile,arkada sol ve orta(omurlar) kısmınız negatifir.

Başınızın tepe kısmı ile bacaklarınızın arası notrdur.

Solaklarda bu kutuplaşma tam tersidir.

Başağrısı icin yapılması gerekense cok basittir:

Sol el başı ağrıyanın alnına,sağ el ise enseye koyulur.

Ağrı başın solundaysa,ellerin yeri değiştirilebilir...

Koyduktan sonra ağrıyı alan kişi ona biyoenerji gonderdiğini duşunebilir.

Bu şekilde kısa sure icinde ağrı kesilecektir ve ağrı sizin biyoenerjiniz sayesinde kesilmiştir.

Eğer ağrıyı psikolojik olarak gecirmek isterseniz:

Elinizi koyun ve hastaya "ağrıyı alnınızdan elime doğru gonderin ve ağrının bu şekilde sizden bana gectiğini duşunun(hayal edin)" diyebilirsiniz,bu şekilde hasta kendi kendini iyileştirmiş olur.

Her iki durumda da ağrı kesilir ancak birisinde biyoenerjiniz kullanılırken,diğerinde olay sadece psikolojiktir

Dikkat edilmesi gereken nokta da ağrının hastadan size gecme ihtimalidir.

Hastanın ağrısını kestikten(aldıktan) sonra sizin başınız ağrımaya başlayabilir.

Bunu onlemek icin calışmayı yaptıktan sonra hastadan alınan enerji(ağrı) atılmalıdır.

Ellerinizi havada biraz silkebilirsiniz,topraklama yapabilirsiniz yada elllerinizi yıkayabilirsiniz.

Bunlardan birini her ağrı giderişinizden sonra yapın,yoksa sizin başınızın ağrıması ihtimali var.

Tabi ağrı alındığı gibi aktarılabilir de,yani kotu niyetli olarak

Ben bi kere denemiştim;başım ağrıyordu,arkadaşa ağrımı ona gonderdiğimi soyledim,tabi inanmadı ama eve gidince başı bayağa bir ağrıdı

Bunu bir kere yaptım ve bi daha yapmadım,cunku haksız yere birisinin başını ağrıtmak doğru bir davranış değil

Soylediğim yontem kesnlikle işe yarayacaktır.

Dediğim gibi ben kime denediysem işe yaradı ve bu işte sadece sizin biyoenerjiniz var,ne reiki ne de başka bişey dğeil...

Kolay gelsin..

-alıntıdır .-