Umut Kuzey İle Hayko Cepkin Arasındaki Sorun Cozulecek Mi?

Balıkesir, Edremit'te 2018'de gercekleştirilen Zeytinli Rock Festivali'ne 1000 metre yukseklikteki ucaktan ozel olarak tasarlanmış olan paraşutuyle atlayarak dunyada bir ilki gercekleştiren Hayko Cepkin ile Umut Kuzey arasındaki sorunlar cozulemiyor...

Milyon Yapıma ait 2018'deki Milyonfestlerin ardından bazı Grup/Grupların Hayko Cepkin ile aynı gunde sahne almak istememsine dair duyumlar aldığını ifade eden Hayko Cepkin, konuyla ilgili sosyal medyadan acıklamalar yapmıştı.

Bu sebepten dolayı Hayko Cepkin, 2019'daki İzmir, Milyonfest'e cıkmama kararını aldıklarını acıklamıştı. Milyon Yapım tarafından duyurulan hicbir Milyonfest'te Hayko Cepkin'in isminin yer almaması Hayko Cepkin sevenlerinde de merak uyandırmış, bu nedenle hem Milyon Yapıma hem de Umut Kuzey'e dair eleştiriler yapılmıştı.

Umut Kuzey tarafından atılan bir Tweet ise Hayko Cepkin ile Umut Kuzey arasında soğuk bir savaşa neden oldu. Umut Kuzey tarafından atılan Tweet şu şekildeydi:

“Dostum; sen yuzunu gozunu boya, ışıkları kapat, goz gozu gormeyecek kadar havai fişek patlat, bunları yap ki gercek yuzun gorunmesin.”

Umut Kuzey'in Hayko Cepkin icin attığı iddiaa edilen Tweetin ardından Umut Kuzey bir Tweet daha atarak şu ifadeleri kullandı:

Padişah, patlıcanı sevdiğinde patlıcana methiyeler duzen, padişah patlıcanı sevmediğinde patlıcana laf saydıran Saray Soytarısına sormuşlar:
Ne iş birader? Nerede ilkelerin? Soytarı ise vermiş cevabı: Ben Padişahın Soytarısı. Patlıcanın değil Kardeşim. demiş.

Umut Kuzey'in, Hayko Cepkin icin attığı iddiaa edilen Tweetlerin ardından Hayko Cepkin ise doğrudan Umut Kuzey'e ithafen olacak şekilde:

Şimdi... Gelelim mevzuya. Neymiş bizim gercek yuzumuz bir anlat da bilelim @umutkuzey efendi? Bunların hedefi muhtemelen biziz. Neye istinaden bana bulaştığına anlam veremesek de. Malum bu işleri bizden başka yapan yok ozene bezene yapan. De hele?
ifadelerini kullandı.

Umut Kuzey ile Hayko Cepkin arasındaki sorunun cozulup cozulmeyeceği ise hÂl merak konusu...

ROCK