Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar Eşimin teşhis edilemeyen hastalığı,yardım lutfen..
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar Eşimin teşhis edilemeyen hastalığı,yardım lutfen..
-
19-09-2022, 22:28:05arkadaşlar,,allah rızası icin birileri akıl versin.deliricem artık..eşimde bu hastalığın bellirtileri var ama 3 yıldır teshis konamadı bir turlu.hla b27 negatif cıkıyor. once ayak bileğinde şişme oldu,sonra gecti sol kasığında oldu, enson sol dizinde..her biri 1 yıl ara ile.fmf , behcet şupheleri ile testler yapıldı hepsi negatif.bu arada eşimin kardeşine as teshisi kondu.aynı dr a bizde gittik sizinki reaktif bişey dedi.eşimde bahsedildiği gibi bel ağrısı olmuyor.donemsel olarak goğus kafesinde ağrı,hazımsızlık,iştahsızlık,tuvalete cıkamama,gaz problemleri oluyor.ara ara da karın ağrısı.neredeyse bir servet harcadık ama hala teshis yok.şimdi en son dahiliye ye gittik yine kan testleri ve hla b 27 yi tekrar yaptırmamızı istedi.yaptırdık sonuclardan anladığım kadarı ile notrofil yuksek cıkıyor ve b12 vitamin eksikliği bunun dışında herşey normal gozukuyor.hla b 27 nin sonucunu bekliyoruz şimdi.yine teshis konulamayacak ve eşim ve ben psikolojik olarak daha buyuk sorunlar yaşamaya başladık artık.gitmediğimiz dr kalmadı,birileri bi akıl versin lutfen..