bugune kadar varisle ilgili başlıklar acılmış ancak varis corabı olarak ayrı bir konu işlenmemiş. benim bacaklarım gun icerisinde cok şişiyor ve kalınlaşıyor. ayrıca selulit sorunum da var. varis corabının ise hem şişmeye hem selulite iyi geldiğini duşunuyorum. cunku varis ve selulit paralel gidiyor. kan dolaşımı bozuk olduğunda yeterli oksijen taşınamıyor bu da hucrede yağ yakımına mani oluyor, bu da yine dolaşımı bozuyor. varis corabı bacağı sıkıştırdığı icin damarlardaki kapakcıkların pompalama gorevini iyi yapmasına sebep oluyor ve bacak şişmiyor. bu mantıkla selulite de iyi gelebilir. velhasıl varis corabı bacaktaki şişmeye ve ağrıya birebir. varis corabı kullananlar varsa tecrublerini ve hangi urunleri kullandıklarını paylaşalım. cok ceşitli coraplar var 20 tl den -300 tl ye kadar.
bende şu anda dr scholl un 140den kulotlu corabı ve 140den diz altı corabı var. kulotlu corabı bacağımı cok sıkı tuttu o anlamda cok guzel ancak dış yuzeyi oyle kaygan ki topuklu ayakkabılar ayağımdan fırlıyor bu anlamda tavsiye etmem.
diz altı corapları ise hic tavsiye etmiyorum. baldırnınzı tutuyor ama ust kısım gene şişiyor. en guzeli kulotlu olanlar.
Varis corabı
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Varis corabı