Konuyu nereye acacağımı bilemedim ama sanırım burası doğru yer. Burnumda bir ben var tam hızma takılan yerde, onun varlığından cok rahatsız oluyorum sanki biriyle hafif yan donmuş bir şekilde konuşurken gozlerimin icine değil de oradaki bene bakıyor gibi geliyor. Bu beni cok rahatsız ediyor ozguvenimi zedeliyor et beni falan da değil aldıramıyorum. Aslında guzel olduğunu onun ben değil de hızma gibi durduğunu soyluyorlar ama gelin gorun ki hızma değil ben. Bugun arkadaşlarla konuşurken konusu acıldı cok rahatsız olduğumu belirttim ve aralarından biri deldir orayı hem burnun da guzel cok yakışır sana dedi. Aslında mantıklı gelmedi değil ama uzun zaman once bir yerde okumuştum bene zarar gelmemeliymiş bunun cilt kanserine kadar yolu varmış. Tam benin uzerini değil de hafif yanını veya altını deldiririm diye duşundum ama yine de sormak istedim deldirsem bana bir zararı olur mu? Ya da et beni olmamasına rağmen aldırma gibi bir şansım var mı? Ya da benlerin rengini acan, yok eden etkili bitkisel ya da kimyasal birşey bilen var mı? Fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkur ederim yorumlarınız icin..