arkadaşlar bende 3 aydır burnumdan rahatsızım en başta Grip oldum Burun akıntım hic durmadı. Doktora gittim sinuzit olduğumu burunda et buyumesi ve alerjim olduğunu soyledi. İğne ilac verdi kullandım gecmedi.Ameliyat olmalısın dedi olmadım korktum ameliyatlık bişeyim yok dedim burnumun akıntısı gecsin burnum acılır dedim ama burun tıkanıklığım hic gecmiyor.
3 ay icerisinde burun akıntısı tıkanıklığı haricinde birde oksuruk eklendi.Dr a gittim bronşit olmuşssun dedi iğne ilac kullandım gecmedi oksuruk cok şiddetli ve pskolojimi bozdu gece gunduz her fırsatta oksuruyorum.Tekrar gittim bu seferde dicek bişey bulamayınca karnımdan muayne etti Reflun var dedi onun icin ilaclar yazdı.Kullanmayı duşunmuyorum. Ben burnumun akıntsından dolayı oksurduğume inanıyorum.
Bende hic koku almıyorum.3 aydır koku almadan yaşıyorum. kolonya keskin bi kokudur mesela onu bile burnuma elimi yapıştırdığım halde koku almıyorum.3 aydır kullandığım selpaklar şmdiye cift kişilik yorgan olmuştur
Ameliyat olmak istiyorum artık illallah ettim Benim şikayetimden ameliyat olan varmı acaba
Durmayan burun akıntısı, sinuzit
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Durmayan burun akıntısı, sinuzit