sigarayı bırakmayı benim kadar cok isteyen bir kişi yoktur.cunku beni mahvediyor.halsizleşiyorum resmen uyuşuyorum.elim ayağım tutmuyor resmen uyuşuyorum.belli donemler daha fazla oluyor.karın bolgemden bir halsizlik bir huzursuzluk ve aclık hissi oluşuyor sigara ictiğim zaman.ama yinede sigarayı bırakmayı başaramıyorum.3 kez deneyimim oldu.

1-CHAMPİX kullandım
kendi paramla 2 kutu alıp kullandım.o zaman devlet odemiyordu.kutusu 180 tl idi .ilacı ictiğim surece sigara canım istemiyordu.ilacı bıraktıktan sonra geri canım istemeye başladı.360 tl boşa gitti.yan etkileri de cabası.2-sonra devletin odemesiyle ZYBAN kullandım.ama o etkili olmadı.bırakamadım.yine yan etkisi cabası.3-bir kere nicdur denedim bitkisel bişey sigarator diğer adı.o tableti dilin ustune koyuyorsun ve eriyene kadar tutuyorsun sonra yutuyorsun.onda da ilk bir saat sigara istemiyor canım.sonra tekrar canın istemeye başlıyor.ama ben gidip o tableti almak yerine sigara icmek istiyorum.kilit noktası da işte burası.yani canın sigara cekiyorsa sen gidip o tableti tercih edersen başarılı.ama ben tekrar o tableti almak yerine sigaraya koşuyorum.o zamanda artık tablet etki etmemeye başlıyor.

şimdi napıcamı bilmiyorum.sigara icmede yada bağımlılıkta genetik yatkınlık etki ediyormuş.bizim sulalede coğu kişi iciyor.bırakanda yok.bir tek babam bıraktı.
ben bu sigarayı bırakmadığım surece hayatta asla başarılı olamam.yataktan kalkamıyorum bazı donemler resmen uyuşuyorum.hic etrafımda boyle olanı da gormedim.benim gibi olan varmı acaba burda?neden bole oluyorum.kimsede gormedim bole bişey.nasıl bırakacağımıda bilmiyorum.boyle hayat gecermi?