slm arkadaşlar bir ay once akşam aşırı derecede baş donmem ve mide bulantım oldu hemen doktora gittik iğne yapıp yolladılar eve geldik hala gecmedi sonra tekrar gidince tahlil yaptılar tahliller temiz cıktı ama hala gecmeyince dr tomografi cekti acil doktoruydu beyinnin bir kac yerinde genişleme var dedi cok korktuk serum taktılar norolojiye gitmemi soylediler cumartesi gunu olmuştu baş donmem pazartesi olunca norolojiye gittim doktor beynimdeki suyun normalden biraz fazla olduğunu kılcal damarlarda genişleme varmış doktor kucukken hastalık gecirip gecirmediğimi sordu bebekken bir yerden duşmuş olabilirsin dedi kucuklukten kalma dedi ilac verdi SİTOREL.BETASERC sen kafana cok şey takıyosun dedi bana icimin sıkılmaması icinde CİPRALEX verdi 10 bitince gel dedi gittim BETASERC bırakmamı soyledi oburleride bitince gel ilac raporu yazacam dedi ben cocuğum olmamasını cok kafama takıyomuşum pazartesi ilaclar bitiyo gidecem gene doktora ALLAHIM once sağlık versin ama ogun yemin ederim saat akşam 9 başlayınca baş donmem mide bulantım gece 2.30 serum taktılarda gecti kafamı yere kafamı yere koyasım geliyodu ama koyamıyodum koyduğum an cıkartıyordum ALLAHIM o gunu kimseye yaşatmasın ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞUKURLER OLLSUN.