merhaba;
arkadaşlar ben 33 yaşında evli bir bayanım 22 aylık, kızım var. Benim rahatsızlığım var . hamileyken ve doğumdan sonra emzirirken 24 sattte 5 bucuk litre kadar gunduz ve gece(emzirirken gece ozellikle) su iciyordum ozaman bir rahatsızlığım yoktu. Lakin korkuyordum bobreklerimde sorun cıkar diye ama kenddimi tutamıyordum emzirmek fazla su icirtiyordu şimdilerde aşırı kilodan su icmeye başladım ama ondan oncede sabah borek ağrısıla uyandım ve utanıyorum ama yatağı ıslatmıştım her yerimde ağrı vardı geceleyin ustumu actım dedim herhalde bobreklerimi uşuttum dedim. ama aradan belli sure gecti tekrar oldu bu olay anlam veremedim cocuk gibi resmen yatağı ıslattığımamı yanayım ağrılı uyanmayamı bobreklerim onceden aşırı su tuketmemle ilgili olarak acaba tepkimi veriyor yoksa artık uyurken bobreklerim ve idrarkesem idrarı tutamıyormu ne olur yardım edin en kısa suredede bu bolum gideceğim . BUNLARI YAZARKEN KENDİMDEM UTANDIM RESMEN BİDE EŞİME REZİL OLDUM O BU B, RAHATSIZLIK İNŞ DAHA KOTU BİRŞEY DEĞİLDİR DEDİ DESTEK OLDU AMA TEKRAR ETMESİ BENİ KAYGILANDIRIYOR. TEŞEKKURLER ŞİMDİDEN
Altını ıslatmak konusunda acil yardım
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Altını ıslatmak konusunda acil yardım