Başlığımdanda gorulduğu gibi 17 yaşımdan beri gunde bir paket sigara iciyorum. Sabah uyandığımda aklıma ilk gelen şey sigara yakmak, ilk 20 dk icindede mutlaka sigara icerim. Oyleki duğunumde gelin odamıza gidiip sigara icmek istedim. Aklımdaki tek şey şu duğun bitsede bi sigara yaksam artıktı. Havaalanlarından nefret ederim 1 saat bekleyip sigara icemediğim icin. Artık bir şeye bu kadar bağımlı olmaktan nefret ediyorum. Ağzımda hep kotu bir taat, surekli baş ağrısı. 4 gunluk sigara param 30 tl artık, sigarayada zam geldi. dun gece karar verdim, sigarayı bırakacağım. Bugun 171 i arayıp randevu istedim. 1 ay sonraya randevu verdiler, bu bi ayda benim kafamda tamamen bitirmem icin iyi bir fırsat. Bir kumbara alacağım, hergun sigara paramı o kumbaraya atacağım, ayın sonu geldiğinde o paraları alıp biguzel alışveriş yapacağım. Aldığım cizmeleri kıyafetleri sigara paramla bunları aldım giyiyorum diyeceğim. Bu yaşta kendimi cok yaşlanmış hissediyorum. Cildim soluk. Ancak kilo almaktanda cok korkuyorum, zaten bu sıralar 2-3 kilo almış durumdayım,kilo almadan nasıl bırakacağım bilmiyorum.