Merhaba, bugun yaşadığım bir problemimden bahsetmek istiyorum. Cunku daha once hic boyle olmamıştım. Bugun annemle vergi dairesine kadar gittik. Bir haftadır felan evden cıkmamıştım. Yolda yururken aşırı bir nefes nefese kalma yaşadım ama vucudumun hamlığından herhalde dedim geciştirdim. Sonra vergi dairesine ulaştık, benim kulaklarımda bir uğuldama başladı ama nasıl bir uğuldama... Hic bir şey duyamaz oldum, sesler uğultu halinde beynimde yankılanıyordu. Ardından mide bulantısı, soğuk soğuk terleme, bayılma hissi yaşadım. Butun bunlar cok şiddetliydi, başım da dondu. Daha sonra tuvalete gidip afedersiniz buyuk abdestimi yaptım ve biraz rahatladım. Ama cok fazla korktum bugun. Cok fena bir şeydi. Bayılıp yığılıp kalacağımı sandım. Bu arada devamlı ilac olarak Prozac kullanıyorum. Bir de migren rahatsızlığım var. Tansiyonum genelde hep duşuktur 11 den yukarı cıkmaz. Bugun o kadar kotu olduktan hemen sonra eczaneye gittim, tansiyonumu olcturdum. Buyuk 12'ydi ama kucuk 10 du. Yuksekti yani. Bu arada uc hafta once erkek arkadaşımla dışarı cıktığımda baş ağrım başladı, buna bağlı olarak yine soğuk terleme ve mide bulantısı yaşadım. Ama bu sefer kulak uğultusu olmadı. Yine tuvalete cıktığımda rahatlamıştım biraz olsun. Doktora gitmeden once , babamı telaşlandırmayayım diye burada bilgili uyelerden yorum almak istiyorum. Bu arada yaşım 18. Rahatsızlığım ne olabilir?