Selam arkadaşlar uzun zamandır forumda bircok konu hakkında sizlerden fikir almış biri olarak bu deneyimimi paylaşmayı borc bildim. Gecen hafta, tv programlarınada konuk olan bir Yaşam Kocu'nun once 'Online Ucretsiz Seminerine' katıldım. Doğal olarak etkilendim konuşmalarından, zaten sigarayı bırakmak icin bir cok yol denemiş ve başarlı olamamışım, bu yontemi denesem belki olur bu sefer bırakırım motivasyonuyla ucretsiz seminer sonu guya '1 Haftada %100 Sigarayı Programına' evet dedim. Tabi ilk ucretsiz semirde aceba neler tavsiye edilecek, bu adam bu olayı cozmuş banada faydası olur gibi duşunuyorsunuz ama HAYIR!
Şimdi gecelim 2. aşamaya onay verdiniz seminer sonu, ertesi gun yaşam kocu bizzat aranıyorsunuz, evet bırakacaksınız bugun son kez sigara icin yarın yeni bir gun diye başlayıp hepimizin bildiği zararalarını sayıyor ama bu kişinin anlatışından etkileniyorsunuz ve coşkuya kapılıyorsunuz ( uzmanlığı insan iletişimi sonucda) ve bu adamın 'size vereceği sigara bıraktıran program bilgilerini almak icin 250 TL' havale yapıyorsunuz.
Para yatırıldı akşam aranıyorsunuz yaşam kocu kişi: bu akşam son yarın sigara icmeyeceksiniz! diyor. Elma yiyin 3 oğun, bitter cikolata, cay-kahve-kola yok, ıhlamur, muz. eee diyorsunuz ben sigara icmeden nasıl dayanıcam -icme demekle olmuyor diyorsunuz. İcmicelsiniz yoksa işe yaramaz diyor. (bunu duymak icin mi 250 TL verdim)3 gun icmeyin zaten vucut atacak nikotini ben surekli arıcam sizi bunaılrsanız beni arayın, 'gun icinde yarım saatte bir elinizi yuzunuzu yıkayın' diyor. olduu calışan insanlar yarım saatte lavaboya nasıl gidecek ki dediğinizde şişe su alın yanınıza onla azar azar yıkayın diyor. ( Ben yıkadım ama işe yaramadı.)
Arkadaşlar hem paranızdan oluyorsunuz en onemliside' kandırılma duygusu' cok can sıkıcı oluyor ve sigarayı arttırıdım bu moralsizlikle..
Kendisine bu durumu soylediğinizde, -%100 calışan yontem diye, siz beni dinlemeniz diyor.Facebook vs gibi sitelerinde bir suru insanın orneğini veriyor, yorum yapan, teşekkur eden.. bu muamma. Diyeceklerim şimdilik bu kadar ki ben eğitimli bir insanm psikolojiylrdr cok ilgiyim ama sizi coşkuya kapılma ve odeme yapmaya ikna eden birine inandım, umarım size bu deneyimim faydalı olur.
Yaşam Kocu ile1 haftada sigarayı bırakmak.. İNANMAYIN !
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Yaşam Kocu ile1 haftada sigarayı bırakmak.. İNANMAYIN !