ben 16 ay evvel doğum yaptım sezeryanla ve doğumdan 7 ay kadar sonra sol bacağımda ağrı uyuşma kuruk sokumunda oturunca ağrı ve sağ ayak parmaklarımda kecelenme bu belirtilerle gittim dr ve mr da l4 l5 ve l5 s1 fıtık cıktı nasıl uzulduğumu anlatamam fakat belimde ağrım yok cok şukur bir kac beyin cerrahına danıştım hepsi de ameliyat dedi ama benim ameliyat olacak kadar şiddetli ağrılarım yok hatta ilacta kullanmıyorum ki kızımda emiyor hala bu durum beni cok uzdu uzulmekte bir yana ya tekrar anne olabilirmiyim o daha da uzdu
ha birde felc olma korkusuyla yaşamak var en son gittiğim beyin cerrahı ameliayta gerek yok şimdilik idare edebildiğin kadar et dedi oldu edeyim ama yaşım 32 ben bir bebek daha duşunuyorum bu durumda hamile kalırsam hamilelikte ya ağrılarım olursa dayanamayacak hale gelirsem ya ameliyat olmak durumunda kalırsam hamileyken o beni korkutuyor
ameliyat olmam icinde şiddetli ağrım yok ama tabi rahatsız ediyor ama ameliyatmı olayım cocuk icin yoksa ameliyat olmadan nasıl cesaret edeyim duşunmekteyim ve bir karar veremedim yeni bir bebek icin bu durumda kalmak cok uzdu beni ne yapacağımı bilemiyorum pffff
Sezeryandan sonra bel fıtığı ve sonra 2. bebek onerilerinizi bekliyorum
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sezeryandan sonra bel fıtığı ve sonra 2. bebek onerilerinizi bekliyorum