Kızlar 6 7 ay once dudağımda ucuk cıktı. Oyle bir haldeydi ki yuzum burnum ağzım şişti. doktora gittim ilaclar kremler filan 1 hafta raporlu yattım o derece kotuydum. sonra tam geciyo derken aynı yerden tekrar cıktı. tekrar doktora gitti bana vucut direncin duşuk senle tedaviye başlıcaz hamile değilsin dimi gibi sorular sordu. bekarım deyince tamam o zaman sorun yok dedi ve minumum 1 yıl surebilecek bi hap kullanımını başladım. bu hap valtrex 500 mg 42 tablet. ilk 3 ay her gun 1 tablet icerek kullandım ve uc ayın sonunda karaciğere etkisi var mı diye test yapınca enzim değerlerin yukseldiğini gordu. sonra bir gun kullan bir gun kullanma 1 ay sonra gel dedi. ama bu bir ayda benim ucuğum her gun kullanmadığım icin cıktı .. doktora bunu soyledim cok garip fln dedi. şimdi karaciğer değerlerini duşunmek zorundayız yukselmemesi icin kendini iyi hissettiğinde icme, bir gun icmediğinde kendini dinle neler oluyo bi bak fln dedi. ben şimdi bazen icmiyorum ama o gunlerde en az 3 gun boyunca fln dudağım kaşınıyo kızarıyo yanıyo resmen. bende iyi bir doktor arıyorum ve benim gibi olan varmı diye araştırırken bu ilacı genital bolgede ucuk cıkaranların kullandığını oğrendim ama ben dudak (ağız) icin kullanıyorum.. ben bu ilacı kullanalı 6 ayı gecti. ben bu zamana kadar yanlış ilac mı kullandım?? yardım kızlar lutfen