Beni hatırlarsınız arkadaşlar,18 şubatta başlayan sigara bırakma maceramda 38gunluk yolculuktan sonra yeniden yenilmiştim ve o illete yeniden sarılmıştım.Başladığım gunden beri ha bugun bırakcam,ha yarın bırakcam deyip yaklaşık 1 aydır iciyodum.Her icişim ızdırap doluydu o ayrı mesele ama istemediğim icin bırakmayı bi turlu başaramamıştım..Gun be gun sizi takip edip imrenmekle kaldım ama yazmaya cesaret edemedim..

Ama dunden beri hayatımın rengi değişti.Bilenler bilir,bebek istiyoduk ama meleğim gelmiyodu..Zor koşullarda cocuk sahibi olacağımızı oğrendik,''Zaten en buyuk sebebim bebek istediğim icindi,madem o bizimle olmak istemiyor bırakmak anlamsız'' diye duşunup 1aydır zehirledim vucudumu..Bugun tup bebek merkezinde tedavi surecimiz başlayacaktı..Ama Yuce Rabbim o kadar buyuk ki dun bebeğimizin olacağını oğrendik..Cok şaşkınız eşim ve ben..Tıptaki mucize bizim durumumuz..İmkansızı başardı meleğim ve artık bizimle..Herşey yolunda dedi doktor.4.5 HAFTALIKMIŞ KUZUM. 2hafta sonra kalp atışlarını duyabiliriz dedi..Bu oyle bi duygu ki tarifi imkansız.Allahım isteyen herkese yaşatsın..Cok şaşkın,mutlu ve heyecanlıyım..

Şimdi ben bu guzel haberi almışken sigara artık benim hayatımda hicbi şekilde yer alamaz..Cok kızıyorum kendime,nasıl yaptım bunu ona,ne guzel bırakmıştım..O benimleyken ben onu nasıl zehirledim yaklaşık 1 aydır..Zaten yıllarca icmişliğimin birikintisi var vucudumda..Ama dun oğrendim ya o an bitti benim icin arkadaşlar.Hicte aklıma gelmedi,umarım hep boyle devam eder..Canım istese de bişi değişmez..Herşey benim elimde biliyorum,oyuzden gerisi boş..

Ve artık gun saymakta anlamsız..Gun saymak icin başka bi nedenim var..Allah bana bu guzelliği lutfetmişken ben ona bu yanlışı yapmayacağım..Umarım sağlıklı sıhhatli bi şekilde dunyaya gozlerini acar bebeğim..Dua edin benim icin arkadaşlar,bu anı sizinle paylaşmak istedim..Ve bebek bekleyipte icen arkadaşlarım sizde gelin bırakın..Hep birlikte birbirimize destek olalım..Hoşcakalın..